Početna Danas u gradu Korisno je znati: JKP “Put” nastavlja radove

Korisno je znati: JKP “Put” nastavlja radove

Road Marking.tif.imagep.82.0.741.500

JKP “Put” je juče započeo poslove na obeležavanju i farbanju horizontalne signalizacije u krugu škola na teritoriji Novog Sada.

“Ekipe su počele ovaj posao od Stepanovićeva, zatim se radovi nastavljaju u Kisaču. Jedna ekipa je tokom noći radila na obeležavanju i farbanju poprečnih oznaka na potezu Bulevara cara Lazara i Šekspirove ulice”, kažu iz ovog javnog preduzeća.

U okviru sanacije ulica po spisku mesnih zajednica, “PUT” nastavlja radove u Kovilju. Tokom današnjeg dana se izvode poslovi na iskopu upojnih kanala i uređenju bankina u Vojvođanskoj ulici.

Na Klisi, u Ulici profesora Grčića jedna ekipa radi na uređenju zemljanih površina, dok se u Zadružnoj ulici izvode poslovi na visinskom regulisanju šahtova.

Nastavljaju se radovi na izgradnji kružnog toka u Begeču, a na Bulevaru Evrope, u okviru IV faze izgradnje, od kružnog toka prema izlasku na auto put, radi se ugradnja asfaltnih slojeva.

Tokom jučerašnjeg dana završeni su radovi na izgradnji dečjeg igrališta “Picolo” na Štrandu i tom prilikom “Put” je izvodio pripremne radove, od iskopa, betoniranja temelja, planiranja konstrukcijskih slojeva do postavljanja tartana.

Izvor: 021.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here