Početna Danas u gradu Lični protest ispred Gradske kuće

Lični protest ispred Gradske kuće

a

Naša sugrađanka, gospođa Nada Kljajić, izrazila je svoj lični protest, napisavši nekoliko transparenata koje je izložila neposredno pred ulazom u Gradsku kuću. Prilaze joj slučajni prolaznici, gledaju je i zapitkuju. Ljubazno smo je zamolili da nam objasni protiv čega protestuje i koji je cilj ovog njenog javnog eksponiranja.

Sudu sam se obratila pre nego što sam na ulicu izašla. Niko mi nije pomogao. U ovoj zemlji nema ni suda, ni pravde ni ničega. Živim u Gajevoj 23, i jedan dan su mi samo neki investitori došli na vrata i rekli da izlazim na ulicu, da mi ruše kuću. Ja sam rekla da neću, jer ovo je moja imovina. Godinama se borim sa njima, ovo je očajnički potez, obzirom da su se apsolutno svi oglušili o moja prava. Toliko su daleko išli, da su u moju kuću uselili neke ljude, dok sam ja bila u bolnici. Fizički i psihički sam izložena pretnjama i nasilju. Dotična gospođa Vesna i Mihajlo P. koji su došli u ime tih investitora su mi pretili. Ja sam išla da proverim svoje vlasništvo u katastru i oni su mi rekli da su ti investitori vlasnici moje imovine. Pokidali su mi struju i vodu, vrata izvalili i to pred građevnskim inženjerom Vesnom P. Povodom mog slučaja imenovani su bili i na jednoj lokalnoj televiziji i obećali da će moj slučaj biti rešen, ali to nije urađeno do dan danas. Zato ja protestujem na ovaj način.

Gospođi Kljajić je sugerisano da su ipak ovo ozbiljne optužbe protiv navedenih ljudi, na šta je ona odgovorila: “Pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću stojim iza ovoga što sam vam rekla.

Autor: Jelena Dopuđ