Početna Danas u gradu Među svim evropskim festivalima Exit ima najbolju politiku refundacije novca

Među svim evropskim festivalima Exit ima najbolju politiku refundacije novca

egzit_

“Exit ima najbolju politiku refundacije novca među svim evropskim festivalima, jer omogućuje refundaciju čak 45 dana nakon završetka festivala dok na gotovo svim evropskim festivalima poslednji dan festivala je ujedno i poslednji dan za tako nešto”, saopštio je u ponedeljak Exit tim.

U saopštenju se navodi da su netačne i potpuno neistinite informacije koje su objavljene u pojedinim medijima da posetioci Exita nisu u mogućnosti da povrate neutrošena sredstva sa festivalske platne kartice i da su bili primorani da otvore račun u pojedinim bankama da bi sredstva povratili.

“Refundacija neutrošenog novca na Exitu bila je moguća sve vreme trajanja festivala, kao i dva dana nakon festivala, na uplatnim i isplatnim mestima festivala i to bez otvaranja računa u OTP banci, sve do 12. jula dok su ta uplatna i isplatna mesta radila, o čemu su posetioci intenzivno obaveštavani putem svih kanala komunikacije Exit festivala”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, i nakon isteka i tog roka, banka je omogućila dodatni rok od tri dana za registraciju i refundaciju sredstava, dok je Exit festival, kao i prethodne tri godine, omogućio dodatni rok od čak 45 dana, u kome svaki posetilac i dalje može da refundira svoj novac, jednostavnom i besplatnom procedurom, bez obaveze otvaranja računa u banci.

Sve što je potrebno, kako pojašnjavaju iz Exita, je da posetioci do 1. septembra pošalju upit na email: refundacija@exitfest.org sa podacima o kartici na kojoj se nalaze nerefundirana sredstva.

Nakon roka od 1. septembra, refundacija novca neće biti moguća.

“Takođe, od ove godine, uveden je novi program lojalnosti koji registrovanim vlasnicima kartice omogućava i dodatne popuste od pet do 50 odsto na preko 400 prodajnih mesta širom zemlje, tokom cele godine, od bioskopa do knjižara, od restorana do fitnes centara, od prodavnica garderobe i obuće do suvenirnica”, navedeno je u saopštenju.

Autor: Tanjug
Foto: Exit