Početna Danas u gradu Na Spensu počinje 26. Novosadsko proleće

Na Spensu počinje 26. Novosadsko proleće

0

Novosadsko prolece

Od 15. do 19. marta ove godine, održaće se 26. “Novosadsko proleće” – jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u našoj zemlji, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada.

Manifestacija se održava na prvom spratu SPC “Vojvodina”, ulaz je slobodan, svakog dana od 08 do 20, subotom do 15 časova.

Svojom funkcionalnošću, SPC “Vojvodina” pokazao se kao zanimljiv prostor za održavanje ovakve manifestacije i kao dobar domaćin, a veliki broj sala i tehnička opremljenost, garantuju predstavljanje po najvišim standardima.

26. “Novosadsko proleće” će i ovog puta imati tri izložbene celine: izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu; izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane; izložbu suvenira i proizvoda starih i umetničkih zanata.

“Novosadsko proleće” se organizuje po 26. put, a ovako dugu tradiciju dugujemo pre svega odličnoj saradnji sa jedne strane sa više od 230 izlagača na manifestaciji – najvećim proizvođačima i uvoznicima cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođačima meda i zdravstveno-bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata. Posebnu zahvalnost dugujemo medijima koji redovno najavljuju i svakodnevno prate sva događanja na manifestaciji.

Najveća zasluga za to što je “Novosadsko proleće” postalo omiljena manifestacija Novosađana sa velikim turističkim i privrednim značajem za Novi Sad, sa više od 70 hiljada zadovoljnih posetilaca tokom pet dana trajanja manifestacije, pripada svakako pozitivnoj energiji koja se razmenjuje između organizatora, donatora, medija, osnovnih i srednjih škola, PU “Radosno detinjstvo”, izlagača i samih posetilaca koji redovno dolaze svake godine da uživaju u predivnom izložbenom prostoru, kupe cveće i druge proizvode, učestvuju u kreativnim i ekološkim radionicama ili ekološkim predstavama za decu i mlade, informišu se o aktuelnim ekološkim temama na predavanjima i stučnim tribinama ili uživaju u kulturno-umetničkom programu.

Program

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo