Početna Danas u gradu Novi Sad u znaku lepote i venčanja

Novi Sad u znaku lepote i venčanja

0

Prestonica kulture i mladih u februaru će biti i prestonica lepote. Danas i sutra očekuju nas dve lepe manifestacije. U okviru kongresnog centra Master, održaće se međunarodna konferencija na temu inovacija u bjuti industriji – IPBI, dok će na SPENS-u biti održan sajam venčanja, poznatiji kao “Svadbena Magija”.

‘Beauty’ industrija, u svetu, odavno je postala jedna od jakih, vodećih i rastućih delatnosti koja postavlja trendove i u velikoj meri direktno i indirektno, oblikuje ponašanje i svest javnosti. Kreativnost, sloboda i inovativnost najbolje opisuju ovu lepu delatnost, koja kao takva, pruža brojne poslovne prilike, pogotovo za mlađe generacije.

Innovative Project in Beauty Industry(IPBI) je međunarodna konferencija na temu inovativnih projekata, savremenih tehnologija i trendova koji nas očekuju u ‘beauty’ industriji u 2018-toj godini. Cilj konferencije jeste da se okupe predstavnici svih oblasti iz regiona, povežu, informišu se i razmene iskustva kroz predavanja, radionice, “master class” i neformalne razgovore.

Predavači koji će govoriti na konferenciji su lideri iz oblasti plastične hirurgije, ‘makeup’, ‘face paint’ i ‘nail art’ trendova, zatim pedikira, mikrobledinga, kozmetologije, holistike i trepavica, kao i specijalisti za uspešnu promociju na digitalnim medijima i motivacioni treneri koji usmeavaju ka putu do uspeha. Učesnici će pored predavanja, imati priliku za “networking” u neformalnim ili B2B razgovorima u toku pauza za kafu i ručak. Organizator je upriličio događaj i gala večerom u posebnom ambijentu vile “Palace” na Kamenjaru. Gostima će se uz večeru, pridružiti i specijalni muzički gost, Boris Režak.

Paralelno sa konferencijom, 3. i 4. februara od 10 do 20 časova, održaće se peta po redu manifestacija “Svadbena magija” koju organizuje UG “Zajednički život”. Gradska kafana i Centralni hol na Spens-u biće mesto dešavanja.

Izlagači na manifestaciji biće saloni venčanica, zlatare, dekorateri prostora za slavlje, poslastičari, a pored odevnih i ukrasnih sadržaja, moći ćete da pronađete fotografa i snimatelja, rezervišete salu za proslavu venčanja ili ćete jednostavno biti u prilici da pronđete stručnjake da to urade za vas. Kao i svaki put, i sada će biti aktuelna humanitarna konotacija: prikupljaće se sredstva za nekog od učenika iz ŠOSO “Milan Petrović” sa domom učenika, od prodaje proizvoda koji se izrađuju u njihovim radnim centrima.

Ove godine organizatori su se pobrinuli za mnogobrojne modne revije, dečje horove, plesne nastupe, koncert Mladena-Miška Jovičića kao i predstavljanje bendova za svadbe, a ulaz je, kao i svake godine, besplatan.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Unsplash