Početna Danas u gradu Novosadski frizer osvojio 7. mesto na Svetskom prvenstvu za frizere

Novosadski frizer osvojio 7. mesto na Svetskom prvenstvu za frizere

Na nedavno održanom Svetskom prvenstvu za frizere Sele Barber, zauzeo je 7. mesto i to baš u konkurenciji frizure koja je danas, moglo bi se reći, najpopularnija među muškom populacijom. Zbog epidemijske situacije ove godine je takmičenje bilo onlajn, a naš tim polako se priprema za naredno koje bi trebalo da se održi u septembru u Japanu.

Na svom debitantskom nastupu za reprezentaciju Novosađanima već dobro poznati Sele Barber predstavio se frizurom skin fejd.

U jakoj konkurenciji svetskih frizera zauzeo je 7. mesto, a srpski tim može se pohvaliti da je na tom takmičenju osvojio i medalje- drugo i treće mesto u radu na lutkama.

Zapažen nastup na Svetskom prvenstvu ovom novosadskom frizeru daje elan da već sada razmišlja i o narednom koje će se održati u septembru u Japanu ako epidemijska situacija to dozvoli. To takmičenje raikovaće se od prethodnih jer donosi novine u propozicijama.

Svetska takmičenja su, kaže Sele, i sjajna prilika da se isprate trendovi i donesu i u naše berberaje koji, kako kaže, poslednjih godina ponovo doživljavaju svoj procvat, budući da muškarci sve više poklanjaju pažnje svojim frizurama i bradama.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay