Početna Danas u gradu Novosadski noćni bazar danas na staroj adresi

Novosadski noćni bazar danas na staroj adresi

0

Koliko je svima nedostajao Novosadski noćni bazar govori činjenica da su organizatori u rekordnom roku popunili sva izlagačka mesta.

Danas nas na Ribljoj pijaci očekuje 22. Novosadski noćni bazar. Izlagači dolaze iz različitih krajeva Srbije, a i ovog puta nas na tezgama očekuju neizostavna divna hrana, vina malih vinarija, kraft piva, nakit, predmeti za kuću, a sve to pomešano sa dobrim vremenom.

– Prethodna dva bazara smo radili u septembru i oktobru prošle godine, u mnogo manjem broju zbog pandemije i nismo radili na standardnom mestu, već u Domu vojske. Ljudima je jako sve nedostajalo i na satnom nivou dobijamo poruke da sugrađani ne mogu da dočekaju događaj – rekla je organizatorka Marija Radojčić.

Jedan od izlagača biće i Pipolli, ručno izrađene lutke.

– Novosadski noćni bazar okuplja veliki broj naših sugrađana i ljudi iz okolnih mesta i zato mu se veoma radujem. Pipolli će predstaviti svoje proizvode, a posebno aktivne knjige. U odnosu na internet prodaju potpuno drugačiji doživljaj je kada kupci proizvod uzmu u ruke. Znam da oni vole, a volim i ja – rekla je Sandra Dragosavljević, vlasnica brenda Pipolli.

Organizatori su najavili poštovanje svih epidemioloških mera, pa su tako obavezne i maske posetiocima.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay