Početna Danas u gradu Održan festival “Chill & Beer”: Riblja pijaca – novi klub na otvorenom!

Održan festival “Chill & Beer”: Riblja pijaca – novi klub na otvorenom!

0

Novosađani su sinoć imali priliku da uživaju u muzici kultnih bendova “Love Huntersa”, “Amajlije”, “Oldtimersa” i “Solmatesa”.

rp10Ideja da se na jednom ovakvom mestu napravi festival je svakako nesvakidašnja ali moramo prizati da je u potpunosti opravdala naša očekivanja.
Niske temperature nisu sprečile veliki broj ljubitelja dobrog rock zvuka da dođu na pijacu i uživaju u pravom spektaklu uz promotivne cene piva i delikatese od ljute paprike.

rp2rp rp5U pauzi muzičkog dela programa, održano je takmičenje u brzom jedenju ljutih papričica. Zadatak takmičara je bio da za dva minuta da pojedu 100 grama paprenih papričica.

rp4Bilo je duvanja, cikanja i plakanja, a pehar je pripao Danijelu Dopuđu koji je za dva minuta pojeo 18 papričica i time obezbedio mesto na Međunarodnom takmičenju u jedenju ljutih špecija. Četiri peteljke iza njega bila je jedina dama u ovom ljutom takmičenju Julka Ninković koja se stoički borila i to bez suza među uplakanim muškarcima.
Festival su “začinili” “Hantersi” na čelu sa Muminom koji je kao i uvek svojom energijom digao publiku i priredio nastup za pamćenje.

rp6Organizatori festivala iz JKP Tržnice naglasili su da je tek početak i da će ovakvih dešavanja biti još.
“Sama ideja da se spoji nespojivo je uvek rizična ali ovog puta je urodila plodom i nadamo se da će se taj trend nastaviti”.

Autor: Bojana Šević, foto: Facebook