Početna Danas u gradu Otvaranje Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

Otvaranje Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

4eHhDXnJdSouswdm

Međunarodni poljoprivredni sajam, 83. po redu, počinje danas na Novosadskom sajmu, a trajaće do 20. maja. Na njemu će se predstaviti oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja, ali i najznačajniji domaći privrednici iz oblasti agrara.

Cena ulaznica je kao i prethodnih godina – pojedinačna karta košta 500, a kolektivna za grupe od 15 i više osoba 350 dinara po osobi. Za kolektivne posete đaka i studenata, penzionera i dece od 7 do 12 godina, ulaz na Poljoprivredni sajam košta 200 dinara po osobi.

Pogodnost za posetioce je “Porodični dan”, koji će biti organizovan i ove godine. Tako će u nedelju, 15. maja, cela porodica, sa decom do 16 godina, na Sajam moći da uđe kupovinom jedne karte po ceni od 500 dinara.

Takođe, i ove godine organizovana je nagradna igra. Najsrećniji posetilac na Poljoprivrednom sajmu, sa kupljenom ulaznicom, dobiće traktor “Belarus 422”, koji i ove godine daruje “Agropanonka”. Izvlačenje imena dobitnika je u četvrtak, 19. maja, u 17 sati, dok je uručenje ključeva narednog dana, tačno u podne. Kupon za učestvovanje u igri nalazi se na poleđini ulaznice.

Radno vreme sajma biće od 9 do 19 sati.

Izvor: Novisad.com
Foto: Promo