Početna Danas u gradu Otvoren novi Roda Megamarket u Novom Sadu

Otvoren novi Roda Megamarket u Novom Sadu

unnamed

Roda Megamarket otvorio je danas svoj peti prodajni objekat u Novom Sadu, u ulici Kiša Ernea 2, kod Futoškog puta. Početak rada, tačno u podne, obeležen je dodeljivanjem donacije Domu zdravlja u Novom Sadu, u iznosu od 100.000 dinara.
„Jako mi je drago što smo otvorili peti objekat u Novom Sadu, gradu koji ima jednu posebnu emociju za Rodu. Odlučili smo da robnom donacijom pomognemo ambulantu opšte medicine u Vršačkoj ulici i na taj način našim sugrađanima omogućimo da tokom leta, u prijatnoj klimi sačekaju svoj red kod lekara“, izjavio je direktor maloprodaje sektora Roda, Lazar Marković.

unnamed (2)

unnamed (3)
Na više od 2.000 kvadratnih metara, kupci mogu pronaći široku paletu proizvoda, počev od prehrambenih namirnica, do kućnih potrepština i bele tehnike. Za kupce i posetioce, Roda je pripremila brojna iznenađenja. Danas i sutra, svaka stota kupovina biće besplatna, dok su bonovi na Super Kartici duplirani. Takođe, na ulazu u megamarket, posetioci dobijaju bedževe sa različitim simbolima. Ljudi sa istim bedževima, koji se tokom boravka u Rodi pronađu, odnesu i vrate bedževe na pult, osvajaju poklon paket.
Radost tokom otvaranja osetili su i najmlađi posetioci, za koje je od 10 do 18 sati pripremljen niz kreativnih radionica, kao što je radionica iscrtavanja lica, druženje sa omiljenim crtanim junacima i Roda animatorima i nastup Kulturno-umetničkog društva „Sonja Marinković“ iz Novog Sada. Za predstojeće prvomajske praznika, svi Roda Megamarketi će biti otvoreni prema redovnom radnom vremenu.

Autor: Maja Guzijan