Početna Danas u gradu Petak protekao u znaku sporta i dečijih aktivnosti na Štrand Summer Festu

Petak protekao u znaku sporta i dečijih aktivnosti na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 21. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Petak je bio posvećen dečijim i sportskim aktivnostima.

 

Najmlađi Štrandaroši pravili su dvorce od peska. Fantastične kreacije izronile su od peska jer su najmlađi Štrandaroši bili veoma kreativni. Najlepši dvorac, koji je napravila Ivona Lodi, nagradili smo putovanjem na Kopanik za celu porodicu. Dvorce od peska pravićemo do kraja festivala još nekoliko puta i naravno, najlepše nagraditi.

Veliki broj vežbača pridružio se treneru Marku Tajsu i Trening centru Tajs. Vežbao se BodyPump ispod Mosta slobode, a Trening centar Tajs je nagradio one koji nikada do sada nisu vežbali u ovom trening centru besplatnim članarinama.

Kraj večeri bio je posvećen fudbalu i Svetskom prvenstvu u Rusiji. Pratio se prenos utakmice četvrtfinala Brazil-Belgija, navijalo i uživalo ispod Mosta slobode.

Večerašnje druženje na Štrand Summer Festu otkazujemo zbog loših vremenskih uslova.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangrie.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Autor: NsHronika