Početna Danas u gradu Počela “Novosadska zima” na Spens-u

Počela “Novosadska zima” na Spens-u

novosadska zima6

Danas je, član Gradskog veća Novog Sada zadužen za omladinu i sport Predrag Svilar, svečano otvoreni manifestaciju “Novosadska zima”, koja se u Novom Sadu, na Spensu, održava desetu godinu zaredom.

novosadska zima3

Manifestacija ‘Novosadska zima’ je jedinstvena prilika da se posetiocima ovakvih događaja pokaže bogata ponuda novogodišnjih proizvoda i da se oni predstave na adekvatan način. Ovo je takođe prilika za oživljavanje prostora SPENS-a kao centra okupljanja i simbola Novog Sada“, rekao je Predrag Svilar i pozvao sugrađane da posete SPENS i da pored prodajne izložbe uživaju i u bogatom muzičkom programu i predstavama za decu.

novosadska zima2

U okviru manifestacije na stotinak prodajnih tezgi posetiocima će svaki dan od 9.00 do 21.00 čas biti ponuđeni različiti novogodišnji proizvodi: rukotvorine, nakit, ukrasi, ekološki proizvodi – zdrava hrana i prirodna kozmetika, novogodišnji cvetni aranžmani, vino i slatkiši.

“Novosadska jesen” traje do 30. decembra, a osim pomenute prodajne izložbe biće organizovani i razni muzički programi i modna revija.

Autor: NsHronika.rs