Početna Danas u gradu Policijski službenici sa psima, konjima i motorima, predstava sa “Patrolnim šapama”, trening...

Policijski službenici sa psima, konjima i motorima, predstava sa “Patrolnim šapama”, trening sa Stefanom Šolevićem, igranka i vatreni šou na Štrand Summer Festu!

0


Juče su posetioci Štrand Summer Festa od 18 časova učestvovali na besplatnoj radionici orijentalnog plesa. Sa Marijanom iz kluba “Ritmo latino” na platou ispod Mosta slobode plesali i oni najmlađi, kao i brojni posetioci Štranda.
0RH_7036

0RH_7039

0RH_7052

0RH_7071

0RH_7099

0RH_7120

0RH_7153

0RH_7166

Nakon plesa, na platou ispod Mosta slobode sertifikovani učitelj Smeh joge, Olivera Radovanović, održala je besplatan čas. Ona je prisutnima pokazala kako da se smeju bez razloga, kako da unesu dnevnu dozu smeha u svoj život i uživaju u blagodetima koje će dobiti kroz potpunu eliminaciju stresa i jačanju vitalnih životnih energija.

0RH_7180

0RH_7192

0RH_7209

0RH_7220

0RH_7221

Danas, već od 16:30 u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, policijski službenici dovešće policijske pse, konje i motore koje koriste u svojoj službi. Od 17 časova biće organizovana predstava sa omiljenim likovima iz crtanog filma „Patrolne šape“. Od 18 časova ovog petka odrasli će vežbati sa trenerima fitnes centra World Class, a u 20 časova kreće četvrta po redu Štrand Summer Fest igranka osmišljena za rokere svih fela i uzrasta. Svi posetioci će moći da uživaju u stranim i domaćim rock ‘n’ roll hitovima iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošlog veka. Nakon igranke, od 22 časa grupa istorijskog šerma Bella Torrees predstaviće zabavu i borbu iz perioda srednjeg veka i renesanse, a osim togas, prirediće i vatreni šou.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest