Početna Danas u gradu Porodično druženje u Radio kafeu

Porodično druženje u Radio kafeu

radio_kafe_promo1

Ljubitelje dobrog akustičnog zvuka i kvalitetnog porodičnog provoda sutra, 10. decembra, u Radio kafeu, očekuje mnoštvo dešavanja tokom celog dana. Radio 021, u saradnji sa Novosadskom biciklističkom inicijativom, udruženjima Relay, Pan Transplant i ostalim prijateljima, organizuje prednovogodišnje druženje za sve zainteresovane da sa nama saberu utiske iz ove godine, ali i donesu nove odluke za narednu godinu. Sredina decembra je pravo vreme da se u prijatnom ambijentu Radio kafea rasprši pozitivna energija, stoga smo za sve naše prijatelje spremili bogat program.

Od 12 do 14.30h Nagradni foto-konkurs sa Deda Mrazom

Ekipa Radija 021, na čelu sa maskiranim, ali i dalje prepoznatljivim Copetom, poziva mališane, ali i one koji se tako osećaju, da naprave najoriginalniju fotografiju. Igra se završava u 14.30, kada će komisija formirana od novinara 021 odlučiti koja fotografija je najveselija. Tri srećna učesnika dobiće vaučere za novogodišnje jelke, koje dodeljuje “Gradsko zelenilo”.

Od 14 do 16h Kreativno vreme sa ekipom Relay

Zajedno ćemo praviti praznične čestitke, zanimljive figure od balona, a najmlađe će posebno obradovati ukrašavanje lica – “face painting”. Zainteresovani za dekupaž moći će da prođu svojevrstan početnički kurs, a jedino što treba da donesu sa sobom u Radio kafe su manji predmeti koje žele da ukrašavaju (teglice, drvene kutijice, CD-ove, varjače i slično).

Od 17 do 19h Bike Family Time sa NSBI

Kako spojiti porodično vreme sa aktivnim odmorom? Bajk turama po Fruškoj gori. Novosadska biciklistička inicijativa, Invicta bike shop i klub Full Control, u saradnji sa Turističkom organizacijom Novog Sada i Vojvodine upoznaće prisutne sa dobrobitima bajk tura koje vode u avanturističke krajeve naše planine i sličnih područja. Ukoliko ste ovakve doživljaje već iskusili, podelite sopstvena iskustva sa ovih aktivnih odmora i pogledajte kakvi modeli bicikala su dostupni za vašu decu – povedite ih sledećeg puta sa sobom.

Sa članovima Novosadske biciklističke inicijative donesite odluke za novu godinu i ispišite kreativne čestitke, koje ćemo zajedno okačiti na našu veliku, prazničnu jelku. Čestitke ćemo mi uputiti na željene adrese već u petak.
Za sve koji dolaze biciklom JKP “Parking servis” obezbediće parking mesta ispred Radio kafea.

Od 19 do 21h Karaoke žurka

Udruženje Pan Transplant izaziva vas na karaoke obračun! Dođite u što većem broju sa svojom porodicom i prijateljima i pevajte neke od nekoliko stotina domaćih i stranih numera koje imamo za vas. Karaoke žurka uvertira je za muzičko veče u Radio kafeu.

Od 21 do 23h Akustično veče

Saksofon i gitare upotpuniće zagarantovanu zabavu. Česti posetioci Radio kafea imali su i ranije priliku da kod nas čuju bend M.A.R.S, a sada će imati priliku da od 22 do 23h uživaju u njihovom prepoznatljivom zvuku. Pre ove grupe, od 21 do 22h će prisutne zabaviti još jedan novosadski bend – “Negde Između”.

Naše druženje završavamo u 23h, ali najavljujemo sledeće druženje već za doček Nove godine. Dođite u četvrtak, 10. decembra u Radio kafe da se zajedno zagrejemo za nove izazove, lepa iskustva i prijateljstva koja traju.
Radio kafe se nalazi u Miletićevoj 45.

Autor i foto: 021.rs