Početna Danas u gradu Pravljenje dvoraca od peska, izbor za najbolju domaćicu, zumba sa Mimom, grupa...

Pravljenje dvoraca od peska, izbor za najbolju domaćicu, zumba sa Mimom, grupa Muzika srca i DJ Orange Man!

Kiša i loše vreme juče su odložili muzičke nastupe na Štrand Summer Festu, ali danas nastavljamo i sa muzičkim programom i sa mnogima aktivnostima.

_ADR8891 _ADR8897 _ADR8864

Juče je dečija radionica tokom dana bila odličan beg od jake vrućine na platou ispod Mosta slobode.

_ADR8853 _ADR8910 _ADR8911 _ADR8908

Najmlađi započinju i današnji dan takmičenjem u pravljenju dvoraca od peska. Žiri će izabrati najlepši dvorac, a pobednik dobija putovanje na Kopaonik za celu porodicu. Takmičenje počinje u 10h.

_ADR8922

Od 11h i ove subote biramo najbolju domaćicu. Dođite i probajte ukusne specijalitete koje možete kupiti po povoljnim cenama, a sva hrana koja se ne proda biće donirana, kao i prethodnih nedelja.

Od 18h na redu je vežbanje uz muziku i igru powered by Rosa. Dođite i vežbajte zumbu sa Mimom, trening je besplatan.

_ADR8924 _ADR8930

Od 20h nastupiće grupa “Muzika srca”, čućete dobro poznate hitove u potpuno drugačijem i interesantnom izvođenju. Od 21h muziku bira DJ Orange Man iz Rusije koji će puštati house/new disco.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here