Početna Danas u gradu Prezentacija konkursa “Iskusi pa nauči druge preduzetništvu”

Prezentacija konkursa “Iskusi pa nauči druge preduzetništvu”

0

female-865073_640

U prostoru EU Info Point Novi Sad danas u 11 časova organizacija “Biznisnova” organizuje info čajanku, na kojoj će predstaviti konkurs “Iskusi pa nauči druge preduzetništvu”.

U okviru programa “Erazmus plus” Evropske komisije, a u saradnji sa 9 partnerskih organizacija širom Evrope, organizacija “Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje” započela je realizaciju projekta “Od ideje do Evrope” koji ima za cilj da motiviše, obuči i podrži preduzetničke ideje nastavnika, edukatora, omladinskih radnika i ostalih koji se bave mladim ljudima pružajući im internacionalno iskustvo.

Deo projekta je i konkurs “Iskusi pa nauči druge preduzetništvu” putem kojeg će biti odabrana dva učesnika koji će imati priliku da putuju u tri grada – Novi Sad, Solun i Brisel, i steknu znanja i veštine od međunarodnih trenera, povežu se sa kolegama iz drugih zemalja, dobiju podršku i prave informacije za upravljanje poslovanjem i učestvuju u kreiranju dokumentarnog filma o preduzetničkim idejama edukatora Evrope.

Konkurs za učešće na projektu otvoren je do 1. aprila 2016. godine za 2 učesnika/ce.

Troškovi obuke, mentorstva, puta, smeštaja i hrane biće pokriveni kroz program “Erazmus plus” Evropske komisije u skladu sa pravilima ovog programa.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay