Početna Danas u gradu Promocija Dino parka izazvala veliko interesovanje Novosađana

Promocija Dino parka izazvala veliko interesovanje Novosađana

U Dunavskom parku, u blizini saletle, danas je počela promocija Dino parka, koji će početkom marta biti otvoren u Novom Sadu. Promocija traje do utorka, 17. novembra, a program za mališane odvija se od 10 do 19 časova.

DINOSAURUS 10aPrepodnevnom delu promocije prisustvovao je veliki broj dece u pratnji roditelja, baka i deka, što pokazuje da je interesovanje za ovaj zabavno – edukativni park koji će uskoro biti izgrađen, ogromno.
Za nedelju, 15. novembra, predviđen je nastup dečijeg hora, mađioničara, a biće izvedena i predstava za decu “Robinzon Kruso”. U Dunavskom parku izloženo je šest od 21 dinosaurusa, koji će se od marta naći u stalnoj postavci Dino parka pored Spensa.
Javno-komunalno preduzeće “Gradsko Zelenilo” za sve mališane koji u nedelju od 12 do 13 časova dođu da se upoznaju sa svetom dinosaurusa u Dunavskom parku obezbedilo je fotografisanje pored replika životinja izumrlih pre 65 miliona godina. Svako dete koje se bude fotografisalo u pomenutom terminu dobiće na poklon besplatnu fotografiju.

Autor: Novosadska hronika