Početna Danas u gradu Proslava rođendana Školice sporta Olee, besplatna radionica plesa i igranka danas na...

Proslava rođendana Školice sporta Olee, besplatna radionica plesa i igranka danas na Štrand Summer Festu!

0

Pred nama je uzbudljiv dan na Štrand Summer Festu. Ovaj vikend započinjemo proslavom 9. rođendana Školice sporta Olee. Okupljanje je od 16.45 do 17h ispred glavnog ulaza na Štrandu odakle kreće rođendanska povorka, u kojoj učestvuju deca, roditelji, treneri i animatori, do bine ispod Mosta slobode gde se zabava nastavlja sve do 19h. Program je ispunjen zabavom i igrom. Deca će moći da ispišu svoje rođendanske želje na male stikere koji se lepe na veliki balon naduvan helijumom koji ćemo na kraju programa pustiti.

Besplatnu radionicu plesa za sve uzraste organizujemo i ovog petka od 19 do 20h uz pomoć prijatelja iz kluba “Ritmo Latino“. Današnja tema radionice je bachata. Dođite na plato ispod Mosta slobode.

Od 20h organizujemo igranku “Kao u dobra stara vremena”.  Naš disk-džokej za vas će puštati hitove Elvisa Prislija, Bitlsa, Čabi Čekera, Stonsa, Bič bojsa, Tom Džonsa, Erika Kleptona, Bi Džiza i mnogih drugih. Dođite da đuskamo i provedemo se po starinski i evociramo uspomene iz dobrih starih vremena.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest