Početna Danas u gradu Prvi maj u znaku austrijskih kobasica: Danas probamo švedske specijalitete!

Prvi maj u znaku austrijskih kobasica: Danas probamo švedske specijalitete!

0

Prvi maj je u okviru festivala “Food Planet” bio radan, a prisutni su mogli da uživaju u austrijskoj kuhinji.

Austrijske kobasice pripremio je Wurst Platz, što je uz pivo bila prava kombinacija za jučerašnji dan na Trgu slobode.

Danas nastavljamo sa programom koji je posvećen Švedskoj. Dođite na Trg slobode u 18h da probate švedske nacionalne specijalitete, a gost festivala biće veliki humanista Milorad Jurković, poznatiji kao stolar Mile.

Tokom celog dana u centru Novog Sada, kao i prethodnih dana, imate priliku da čujete tradicionalnu i savremenu muziku zemlje kojoj je posvećen taj dan, a danas će to biti Švedska.

Generalni pokrovitelji festivala “Food Planet” su kompanija Nectar, kompanija Miele i pivara Heineken sa svojim brendovima.

U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Sve informacije pratite na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.foodplanet.rs

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada.