Početna Danas u gradu Radionica džez muzike i koncert studenata Akademije umetnosti

Radionica džez muzike i koncert studenata Akademije umetnosti

pipe-37816_640

U prostoru “Tribina mladih” Kulturnog centra, danas 16. aprila biće održana radionica džez muzike i koncert studenata Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

Radionica će se realizovati od 15.30 do 17 časova, a vodiće je poznati američki džez izvođač, kompozitor i muzički producent koji je trenutno gost Akademije umetnosti u Novom Sadu – Antonio Toni Andervud (Antonio Tony Underwood).

Andervud poseduje više od tri decenije iskustva kao predavač, a ima i bogatu praksu u muzičkoj i filmskoj industriji. Član je sastava “McCoy Tyner All-Star Band” već 24 godine, a dva puta je osvojio i prestižnu muzičku nagradu Gremi (Grammy), navodi se u pozivu.

Prijava za učešće na radionici može se preuzeti na sajtu Kulturnog centra ili u periodu od 10 do 15 časova u Kulturnom centru Novog Sada.

Sa početkom u 18 časova, koncert će održati studenti i studentkinje Akademije umetnosti Univeziteta u Novom Sadu – Danijela Veselinović – truba, Luka Kalezić – truba, Slobodan Veselinović – trombon, Rajan Boložan – tuba, Urmin Nes Majstorović – horna.

Ulaz je slobodan.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay