Početna Danas u gradu Roditelji, povedite vaše najmlađe na kreativnu radionicu jer danas je njihov dan...

Roditelji, povedite vaše najmlađe na kreativnu radionicu jer danas je njihov dan na Štrand Summer Festu

Juče smo na “Štrand Summer Festu” prvi put otputovali daleko i slušali priče sa različitih kontinenata.

_ADR6805 _ADR6802

Naš gost bio je Žikica Milošević, glavni urednik magazina “Diplomacy and Commerce” i magazina “Hello! Travel” i putopisni novinar, koji je sa nama podelio svoja iskustva sa različitih putovanja širom sveta, govorio o različitim kulturama, načinu života.

_ADR6791 _ADR6752 _ADR6745

Roditelji, ako vaša deca vole da slikaju, crtaju, boje i da budu kreativna, ovo je njihov dan. Kreativna radionica za decu danas na platou ispod Mosta slobode od 15h. Svi sadržaji i pribor su besplatni.

_ADR6790 _ADR6779 _ADR6776 _ADR6761

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a istog dana od 10h vežbaćemo sa čuvenim trenerom Markom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here