Početna Danas u gradu Ruta ljubavi, Ja volim nauku, bend Rosetta Stoned i DJ Mladen Ivić...

Ruta ljubavi, Ja volim nauku, bend Rosetta Stoned i DJ Mladen Ivić danas na Festivalu ljubavi!

Sjajnom atmosferom započeli smo vikend na Festivalu ljubavi. Sinoć smo slušali nastupe benda “Negde između” i DJ Tommy.

Današnji dan na Festivalu ljubavi je posvećen najmlađima. Od 12h počinje okupljanje najmlađih biciklista i njihovih roditelja. Dođite da se družimo, a nakon toga odvozamo Rutu ljubavi.

Od 13h do 16h očekuju vas radionice “Ja volim nauku” koje organizuje Prirodno-matematički fakultet.

Od 19h nastupa bend Rosetta Stoned i DJ Mladen Ivić.

Počelo je glasanje za najlepši novosadski zaljubljeni par, a par sa fotografijom koja bude imala najviše lajkova putuje na Jahorinu. Galeriju sa fotografijama možete pogledati OVDE i dati svoj glas.

Među najvećim atrakcijama na Trgu slobode i dalje su “Love Gate”, ili ulaz na Trg slobode u obliku srca, “Nestea Flower Wall”, jedinstvena konstrukcija od prirodnog cveća na kojoj na 30 jezika piše “ljubav” i na kojoj možete zaključati svoju katancem koji se kupuje u suvenirnici. Vreme možete provesti i u Amstel kolibi uz hranu i piće.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki, kao i starih fotografija iz novosadskih atelja, koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom grada, ali i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

Humanitarna aukcija umetničkih dela novosadskih vajara na temu “Ljubav” je u toku, a više o tome možete saznati na ovom linku.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Autor: NsHronika