Početna Danas u gradu Šansa za učenje i posao! Počeo upis u prolećni semestar Škole za...

Šansa za učenje i posao! Počeo upis u prolećni semestar Škole za novinare i urednike Color Press Grupe!

0

Prolećni semestar Škole za novinare i urednike u Color Press Grupi počinje u subotu 4. marta. Ovog semestra biće upisana 22. generacija Škole.

Color Press Grupa kao najveći izdavač magazina u regionu sa 64 izdanja i 11 internet portala i 70 konferencija i različitih događaja u 6 republika bivše Jugoslavije, svake godine zapošljava određen broj novih novinara i urednika koji kasnije rade na nekom od projekata i izdanja unutar grupe. Prednost pri zapošljavanju imaju kanidati koji prođu Školu za novinare i urednike CPG u kojoj polaznici kroz 55 časova u toku tri meseca prolaze sve najznačajnije segmente rada unutar sistema kompanije i prilagođavaju se za način rada u showbizz i lifestyle magazinima čijim izdavanjem se CPG bavi.

????????????????????????????????????

Iz svake generacije 4-5 najuspešnijih polaznika dobije posao u CPG.
Časove grupama od 12 do 15 polaznika drže dugogodišnji urednici, redaktori i novinari Color Press Grupe Lidija Ćulibrk, Jelena Bačić-Alimpić, Robert Čoban, Mirjana Pantoš, Angelina Čakširan, Aida Bajazet, Žikica Milošević, Jasmina Ubiparip, ali i kolege iz drugih medija: Aleksandar Filipović, Jakša Šćekić, Marina Kosanović, Slobodan Savić, Vesna de Vinča, Eržika Pap Reljin, Branka Opranović i mnogi drugi.
Časovi se održavaju subotom od 10,00 do 15,15 u prostorijama Color Press Grupe, Temerinska 102, Novi Sad.
Detaljne informacije potražite na sajtu www.novinarskaskola.org

Autor: NsHronika
Foto: Promo