Početna Danas u gradu Štrand Summer Fest: Danas “Priča sa dalekih putovanja” i celodnevno druženje sa...

Štrand Summer Fest: Danas “Priča sa dalekih putovanja” i celodnevno druženje sa najmlađima!

Nedelja je bio porodičan dan na “Štrand Summer Festu“. Družili smo se najviše sa najmlađima.

_ADR6515 _ADR6668 _ADR6693 _ADR6705 _ADR6715

Crtanje, slikanje i bojenje, kao i igranje u pesku, najinteresantnije su aktivnosti najmlađim posetiocima Štranda, zbog toga vas celodnevni dečiji kutak očekuje svakog dana na platou ispod Mosta slobode, kako bi decu sklonili sa jakog sunca.

_ADR6674 _ADR6682 _ADR6528 _ADR6686 _ADR6688

Danas od 18h organizujemo prvu – Priču sa dalekih putovanja. Naš gost biće Žikica Milošević, glavni urednik magazina “Diplomacy and Commerce” i magazina “Hello! Travel” i putopisni novinar. Čućemo njegove interesantne priče i iskustva sa dalekih putovanja.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a istog dana od 10h vežbaćemo sa čuvenim trenerom Markom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here