Početna Danas u gradu Štrand Summer Fest: Danas terapeutska joga i dečija radionica u saradnji sa...

Štrand Summer Fest: Danas terapeutska joga i dečija radionica u saradnji sa vrtićem Madagaskar!

0

Juče je na platou ispod Mosta slobode održana besplatna radionica za izradu nakita by “Lore jewelry”. Uz druženje u veseloj atmosferi, Jelena Lorek, devojka koja stoji iza brenda Lore jewelry je pokazala veštine izrade nakita kako biste sami mogli da dizajnirate i izradite nakit prema svojim željama, zamislima, idejama.

Kao što smo najavili, besplatne radionice izrade nakita održavaće se svakog utorka i četvrtka na platou ispod Mosta slobode.

DSC_8356DSC_8363DSC_8367DSC_8368DSC_8370DSC_8372DSC_8374DSC_8376

Danas od 10h terapeutska joga na platou ispod Mosta slobode, a vežbe vodi Mira Zrnić Vojnović, instruktor joge u Joga studiju Hipokrat Novi Sad.

Od 17h pozivamo roditelje i najmlađe na dečiju kreativnu radionicu koju organizujemo u saradnji sa Vrtićem Madagaskar. Dođite da se družimo, budemo kreativni…

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest