Početna Danas u gradu Tribina “Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“...

Tribina “Dan zaljubljenih – Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“ u KCNS

Tribina “Dan zaljubljenih–Da li su ljubav i zaljubljenost ista stvar?“ biće održana u sredu, 13. februara u 18 časova u klubu “Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada.

Na tribini će o ovoj temi govoriti:
Željko Injac – glavni urednik sajta Vidovdan
Predrag Filipović – medijski inženjer
Filip Đorđević – psihološki savetnik

Zamislite da prisustvujete tribini, diskusiji ili predavanju koja se bavi problemima u partnerskim odnosima danas u 21. veku. Vrlo ste zainteresovani. Ko nije? Ljudi će možda leteti i na Mars, imati internet u zenici oka, ali i dalje nisu pronašli i implementirali uspešnu “formulu“ partnerskih odnosa. Na kraju krajeva, dokaz da se stručnjaci u domenu međuljudskih odnosa masovno i intenzivno bave ovom temom, dokazuje pregršt onlajn konferencija, TED konferencija i ostalih predavanja na internetu, svima dostupnim danas. U redu, eto, možete i to pogledati, motivisani da otkrijete koji je to “saboter“ današnjih ljubavnih i partnerskih odnosa. Kada, gle iznenađenja. Najveći krivac, krivac koji se zamaskirao u nešto prijatno, socijalno poželjno, u šarenom omotu, je čuvena i glorifikovana zaljubljenost.

Ako vas interesuje koja je razlika između emocije ljubavi i socijalno konstruisane emocije zaljubljenosti, objašnjenje zašto su to dve potpuno suprotne emocije, razotkrivanje jedne od najvećih zabluda današnjice, da je zaljubljenost prva faza ljubavi i argumenti zašto to nikako nije, već je prva faza razočaranja, dođite na ovu tribinu.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay