Početna Danas u gradu Veče kantautorske muzike u petak u „Domu b-612“

Veče kantautorske muzike u petak u „Domu b-612“

vece-kantautorske-muzike-banner

Prvo veče kantautorske muzike, na kojem će svoja originalna dela predstaviti devetoro muzičara koji su prethodno prošli jednomesečni konkurs za neafirmisane kantautore, održaće se u petak 22. januara u 21 sat u prostorijama Udruženja „Dom b-612“ u Jevrejskoj 9.

U okviru programa nastupiće Emil Laza, Vladan Popović, Sifr Shraddha, Aleksandar Bogdanović, Nađa Vračarić, Vlastimir Povolny, Lazar Boškov, Astor Lajka i Milan Ćosić.

Ulaz na događaj je besplatan, a tokom večeri u lokalu će stajati kutija za donacije za sve one koji žele da pomognu daljem delovanju „Doma b-612“.

Konkurs za neafirmisane kantautore i dalje traje. Svi zainteresovani mogu da pošalju svoje prijave na e-mail adresu Udruženja udrdom@gmail.com sa naznakom „Za kantautorski konkurs“.

Prijave treba da sadrže sledeće podatke: ime izvođača, podatke o tome da li su negde ranije nastupali, da li nastupaju kao solisti ili uz pratnju (dozvoljena je pratnja samo jednog muzičara), repertoar koji žele da izvode (naslovi pesama sa okvirnim trajanjem seta), kao i jedan do dva audio ili video zapisa autorskih pesama bez obzira na njihov kvalitet.

Izvođači koji prođu konkurs nastupiće na narednoj večeri kantautorske muzike.

Autor: Radovan Sekulić
Foto: Dom b-612