Početna NStyle 10. Serbia Fashion Week od 24. do 29. aprila

10. Serbia Fashion Week od 24. do 29. aprila

0

Jubilarno, deseto izdanje Serbia Fashion Week-a biće održano od 24. do 29. aprila.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, pripremljena su velika iznenađenja povodom ovog jubileja, a između ostalih, velika novina ogleda u se lokacijama koje će modu predstaviti na nesvakidašnji način.

Specijalno otvaranje Serbia Fashion Week-a biće održano u Dunavskom parku, alternativna moda biće prikazana u Kineskoj četvrti, u SKC Fabrici, revijalni deo je i ove godine smešten u Kongresni centar Master Novosadskog sajma, dok će zatvaranje biti održano u Srpskom narodnom pozorištu.

Organizatori napominju da će otvaranje Serbia Fashion Week-a predstaviti pravu umetničku bajku.

Uz učešće 150 manekena obučenih u modele dizajnera, koji stižu iz 30 različitih zemalja sveta, među kojima će biti najznačajniji svetski, regionalni i domaći modni kreatori, Serbia Fashion Week će pokloniti Novosađanima i svim modnim sladokuscima iz regiona i Evrope veče za pamćenje.

Dunavski park koji će biti otvoren za sve posetioce biće pretvoren u jednu od najvećih modnih pisti Evrope a specijalni efekti i scenografija učiniće ga čarobnim.

Zatvaranje ovog internacionalnog festivala mode i umetnosti biće upriličeno u Srpskom narodnom pozorištu, kada će svoje modele ali i svojevrstan performans predstaviti jedna od najvećih modnih kreatorki na svetu.

Izvor i foto: Serbia Fashion Week