Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Irena Grahovac – Vremena se menjaju i svi moramo...

Deichmann Fashion Talk: Irena Grahovac – Vremena se menjaju i svi moramo da se apdejtujemo

0

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Treći panel – „High Fashion vs Street style – Moda na pisti i moda na ulici“ otvorila je moderatorka Jelena Gajšek, predstavljajući govornike koji su ovog puta bili modni kreatori Zvonko Marković, Gala Borović, Irena Grahovac, Nemanja Pantelić i Dragana Grnčarski, ispred modne agencije „Select“.

Irena Grahovac je istakla da postoji velika razlika između ulične i visoke mode. Debata se nastavila na temu kolekcija koje se pripremaju za modnu pistu i svakodnevnih odevnih kombinacija.

– Vremena se menjaju i svi moramo da se apdejtujemo – naglasila je Irena Grahovac. – Onog trenutka kad smo se aktivirali na društvenim mrežama, nama je prodaja skočila za sto posto – nastavila je ona i pokrenula debatu o prodaji preko Instagrama.

Ona je naglasila da se bavi konfekcijom, da nakon revije se trudi da ti modeli odmah završe u prodavnicama i one su namenjene damama za svakodnevno nošenje.

– Što se tiče visoke mode, to me nikad nije zanimalo. I Srbija nije dobar poligon za treniranje takvih sportova.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: