Početna NStyle Deichmann Fashion Talk: Srđan Šveljo – Suština mode je biti slobodan

Deichmann Fashion Talk: Srđan Šveljo – Suština mode je biti slobodan

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Program je vodila Maja Manojlović, a moderatorka prvog panela pod nazivom “Budite u trendu” bila je modna novinarka Snežana Dakić, a govornici su bili: Mima Zečević, Vladimir Gašić, Jasmina Šupeljak, Marija Lakić, Milivoje Mili Čolić i Srđan Šveljo.

Srđan Šveljo je preko 16 godina radio u modnim magazinima. Za sebe kaže da nije influenser, a Instagram nalog je pokrenuo pre pet godina, ali pušta, kako je rekao “da sve ide svojim prirodnim tokom”.

– Za mene je to wannabe zanimanje, kao što su modeling, fotografije, didžejing – sve ono čime se ja bavim dugi niz godina, a mladi bi hteli da se bave nečim od nabrojanog.

U toku konferencije Šveljo je izrazio zabrinutost za manjak slobode, autentičnosti i originalnosti.

– Suština mode je biti slobodan i igrati se modom – rekao je Srđan.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku: