Početna NStyle Modno proleće 2016. godine

Modno proleće 2016. godine

I ovog proleća modni trendovi su šarenoliki, neki se oslanjaju na razne epohe iz ne tako daleke prošlost, a neki trendovi su zastupljeni baš na samoj gartderobi kao detalj ili način na koji se nešto nosi. I ove sezone kolori su prisutni kao i raznorazni dezeni. Predstavljamo vam samo nekoliko onih trendova koji će možda biti zgodni da ih prihvatite i u njima živite modno proleće koje je tako blizu!

90

’90
Trend inspirisan grandžom, rave kulturom i svim onim što je nosila ta dekada, vrlo neobičan, alternativan i nekako uvek rado prihvaćen i viđen!

asimetricni dekolte

Asimetrični dekolte

Pored dubokog V izreza, ovalnog ili klasičnog ove sezone izrez/dekolte koji je asimetričan učiniće vrlo modernim svaku kombinaciju koju nosite!

karneri

Karneri

Ponovo su se vratili u modu, direktno iz nekih prošlih vremena. Kod nekih dizajnera su sitniji i manje upadljivi, a neki su im opet dali ogroman prostor u svojim kolekcijama. Karner je must have za sezonu proleće – leto!

Latino style

Latino Style

Crveno, crno, sexy, rumba, samba, tango, flamenko sve što ima veze sa latino plesovima i latino kulturom ovog proleća biće moderno i aktuelno kao jedan od vodećih trendova u modi.

nabori falte

Nabori/Falte

Što sitniji i što manje napadni nabori/falte na garderobi uvek su moderni i daju ženstven i elegantan izraz svakom komadu garderobe.

Otkrivena Ramena

Otkrivena ramena

Sexy, provokativno i vrlo šik ovog proleća ramena su otkrivena skroz i na košuljama, haljinama i nekim casual bluzama!

Oxford style

Oxford Style

Redizajnirana bela košulja, kao simbol klasike i nekog studentskog zivota i dalej je moderna samo malo drugačijeg i slobodnijeg oblika. Savršena uz sve ostale komade kao noseći komad stila!

pidzama style

Pidžama Style

Sve ono što podseća na pidžame, bade mantile, kućne haljine ovog proleća je ušlo na velika vrata u modu i to ne samo kod dizajnera već i brendova koje imamo i u našem okruženju.

Trake

Trake

Savršen način da se nekli outfit malo promeni ako ne nekim nakitom i velikim koamdima onda svakako trakama, koje su ili deo garderobe koju nosite ili će biti detalj koji ćete sami da dodate.

viktorijanski stil

Viktorijanski stil

Visoke kragne, zakopčani seksepil i ovog proleća se provlači kroz modu. Taj stari “brit šik” uvek je bio inspirativan i uvek je ostavljao traga na modu kroz decenije!

Autor: Srđan Šveljo