Početna NStyle Nova kolekcija kreatorke Mirjane Vujčić za proleće/leto 2017

Nova kolekcija kreatorke Mirjane Vujčić za proleće/leto 2017

MV

Svojom inovativnošću, kreativnim duhom i osećajem za lepo, novosadska kreatorka Mirjana Vujčić nastavlja da svojim modnim brendom neguje žensku lepotu, senzualnost i prefinjenost. Nova kolekcija za sezonu proleće/leto 2017 donosi sveži dah na našu modnu scenu, dah glamura, sofisticiranosti i elegancije. Vođena estetikom prethodnih kolekcija Vintage, Bloom i Eternal, kreatorka je i u novu kolekciju proplela svoje jedinstvene detalje poput ručno izrađenih cvetova koji padaju niz ramena, 3D cvetova našivenih na segmente čipke, sve na prepoznatljim paletama pastelnih tonova – puder roze, svetloplave, bež, kao i novih tonova mint boje.

Odevni komadi poput kaputa, odela, pantalona i kombinezona sa kićankama, otkrivaju nam da je inspiraciju za ovu kolekciju kreatorka Mirjana Vujčić pronašla u snažnoj, samostalnoj ženi koja uživa u svojoj lepoti, igrajući se sa svojom senzualnošću i seksepilom u kombinacijama urbanijeg stila.
Ostajući dosledna brendu koji već deset godina neguje žensku lepotu na najprefinjeniji način, Mirjana Vujčić je novom kolekcijom ponovo istakla jedno od prepoznatljivih obeležja svoje modne imperije, a to je romantika. Duge, lepršave ili uske haljine koje naglašavaju liniju ženskog tela, sačuvale su odraz romantične sanjarke i moderne princeze.
Neodoljivi spoj unikatnih modela i senzibiliteta koji krasi ovaj brend, uz nepogrešivu modnu estetiku ove kreatorke, probudiće u svakoj ženi duh večite elegancije i neprolazne lepote.

Autor: NsHronika.rs