Početna NStyle Otvaranje “H&M” prodavnice u Novom Sadu uveličali brojni poznati Novosađani!

Otvaranje “H&M” prodavnice u Novom Sadu uveličali brojni poznati Novosađani!

HJ1A0364

Sinoć je u centru Novog Sada upriličeno VIP otvaranje nove prodavnice brenda “H&M”, gde su mnogobrojni gosti mogli da se upoznaju sa širokim asortimanom odevnih predmeta.

Veliki prostor u tri nivoa namenjen je celoj porodici jer nudi program za ženski i muški deo populacije kao i za najmlađe, sa cenama koje su veoma pristupačne uz nesumnjiv kvalitet koji je dobro poznat kada je brend “H&M” u pitanju.

IMG_7065

Na velelepnom otvaranju našao se sam krem novosadskog društva, Jelena Bačić-Alimpić, poznata spisateljica, Mara Skendžić, Nataša Ilić, novinarke Radio-televizije Vojvodine, Mladen Milivojević – Baron, Tanja Banjanin, Bilja Rodić, miss Vojvodine Bojana Bojanić, Vesna Farkaš, Biljana Gavrić, Đorđe Čavić i mnogi drugi.

HJ1A0681

Zvanice su uživale u razgledanju prodavnice, a za dobro raspoloženje pobrinuo se Dj Fanatik – Srđan Šveljo. Prvi utisci gostiju su odlični a neki od njih su iskoristili priliku i obradovali sebe nekim odevnim predmetom iz nove kolekcije.

Klaudija Osvald, generalna direktorka “H&M” za Srbiju, Austriju, Hrvatsku i Sloveniju, podelila je sa nama svoje impresije kao i razloge otvaranja još jedne prodavnice u Novom Sadu.

Dario_Maric_H&M_Novi_Sad_318

Nova “H&M” radnja u Novom Sadu se razlikuje po svojoj specifičnoj lokaciji gde je smeštena. U pitanju je zgrada u pešačkoj zoni pod nazivom Palata Dunđerski. Zašto ste odabrali baš ovo zdanje?

– Svaka naša prodavnica ima svoju priču. Prostor palate Dunđerski je poseban i impresivan, sa velikim stepeništem i oslikanim tavanicama koje slave umetnost. Zaista smo ponosni što je nova “H&M” radnja smeštena baš u ovoj zgradi. Mi izuzetno vodimo računa da kupovina u svim segmentima bude jedinstveni doživljaj, i zato verujemo da smo ovom lokacijom, prostranošću i enterijerom doveli, ne samo još jedno modno mesto u grad, nego mesto u kojem će svi naši kupci imati mesto gde će biti u prilici da pronađu inspiraciju i najnovije modne trendove. Prodavnica se prostire na tri etaže i ukupna površina iznosi više od 2.000 m².

HJ1A0340

“H&M” je najpoznatiji modni brend urbane odeće, šta ćete ponuditi Novosađanima i Novosađankama koji su poznati po svom istančanom ukusu?

– Sa otvaranjem nove prodavnice možemo da ponudimo modu i kvalitet po najboljoj ceni na održiv “H&M” način. Uvereni smo da će naša ponuda biti primljena odlično od strane kupaca koji prate trendove u Novom Sadu. Prodavnica nudi širok izbor najnovijih, pristupačnih, trendi odevnih komada, kao i vanvremenske “basic” garderobe po najboljoj ceni. Biće ponešto za svakoga. Ljubitelji mode mogu očekivati raznovrstan asortiman muške i ženske odeće, kao i kolekciju za tinejdžere, ali i decu i bebe. U prodaji će biti komadi iz linija: Best basics and classics, Modern Classic, Divided Collection, Logg, Sport, Denim, Underwear, Accessories…

HJ1A0589

Koji je razlog za otvaranje druge radnje u Novom Sadu?

– Potražnja je zaista velika. Zato smo odlučili da ponudimo najbolje iskustvo kupovine u centru grada, i iskoristili priliku da otvorimo prodavnicu u ovako posećenoj pešačkoj zoni. Trudimo se da uvek ispunimo zahteve ljudi koji vole “H&M”, da pratimo njihov impuls i ponudimo im modu i kvalitet po najboljoj ceni na održiv način.

HJ1A0577 IMG_7332

HJ1A0661

Autor: Bojana Šević
Foto: Dario Marić