Početna NStyle Prolećni trendovi za momke

Prolećni trendovi za momke

0

Svaka sezona nosi neki svoji modni diktat i uvek se neki trendovi pre izdvoje i lakše prihvate od drugih. Ti drugi ponovo se vraćaju i svakako zažive jednog dana. Ono što su neki trendovi za proleće 2016. godine nalazi se pred vama. Uvek možete da iskoristite neki detalj nešto što se Vama čini prilagodljivo i ok, nikada slepo ne pratiti trend nego biti maštovit i modu prilagoditi sebi, a ne obrnuto!

Sve nijanse zelene boje

Ovog proleća je zelena boja ona koja će dominirati kako pistama tako i ulicom. Ne zaboravite da se igrate svim nijansama zelene i da je kombinujete kako sa džinsom, tako i drugim laganijim prolećnim materijalima.

Zelena (1)

Zelena (2)

Zelena (3)

Zelena (4)

Jakna na jaknu

Trend koji se više dotiče stajlinga i načina nošenja. Jakna na jaknu može izgledati grubo i smeštno ako jakne nisu adekvatne i u paru. zato vodite računa o tome ali ovi primeri su vam najbolji pokazatelj trenda.

Jakna na jaknu (1)

Jakna na jaknu (2)

Jakna na jaknu (3)

Jakna na jaknu (4)

Kubanska košulja

Legendarne kubanske košulje specifične po svojoj kragni ovog proleća i leto vratile su se na modnu scenu. U bojama dezenirane od prirodnih materijala. Pustite mašti na volju i nosite ih na svoj način!

Kubanski (1)

Kubanski (2)

Kubanski (3)

Kubanski (4)

Safari

Safari moda već decenijama je prisutna i uvek će biti simbol kako sofisticiranog stila i elegancije, tako i prave muške mode. Inspirišite se filmovima, pustinjom, džunglom i budite pravi safari boy!

safari (1)

safari (2)

safari (3)

safari (4)

Široka nogavica

Neki trendovi se u isto vreme pojave ili vrate i u žensku i u mušku modu. To je slučaj sa širokim nogavicama. Nosite ih spuštene da lepršaju oko noge, ali može i podvrnuto da deluje malo šmekerski i casual.

siroka nogavica - Copy (2)

siroka nogavica - Copy (3)

siroka nogavica - Copy (4)

siroka nogavica - Copy

Autor: Srđan Šveljo