Početna NStyle Prvo veče Fashion Week-a proteklo u znaku mladih dizajnera

Prvo veče Fashion Week-a proteklo u znaku mladih dizajnera

0

Serbia Fashion Week  (1)Prvi dan aprilskog Serbia Fashion Week-a, 7. aprila otvoren je revijom mlade domaćih dizajnerke Milice Lazarević, zatim dizajnera Miloša Miletića i Višnja Knežević.

Serbia Fashion Week  (2)

Puna sala Master centra odisala je nežnim pastelnim bojama i romantikom, a ovacije publike još jednom su pokazatelj da obožavaoci mode vole mlade srpske kreatore koji ni malo ne zaostaju za svojim starijim kolegama…

Serbia Fashion Week  (3)

Urbane i ženstvene komade predstavila je Alina Sabau iz Rumunije, a svoje kreacije prikazala je i već poznata mlada kreatorka Sabrina Beširović iz Bosne i Hercegovine kao i Milica Tričković iz Srbije. Po osmesima dizajnera moglo se zaključiti da su zadovoljni kako je proteklo prvo veče.

Serbia Fashion Week  (4)

Sjajni francuski kreator Eymeric Francois, stalni gost Nacionalne nedelje mode i Novog Sada u porepoznatljivom energičnom, a opet romantičnom nastupu zatvorio je sinoćni spektakl i još jednom pokazao koliko voli naše modele, jer je nakon spektakla izjavio da se svaki put oduševi sa kojom lakoćom radi sa srpskim modelima, koliko je organizacinja na nivou i kako se uvek rado vraća u našu zemlju.

Serbia Fashion Week  (5)

Ukoliko još niste imate priliku da posetite Nacionalni Festival mode koji traje do ponedeljka, program možete potražiti na sledećem linku.

Autor: Ivana Knežević
Foto: Serbia Fashion Week