Početna NStyle Serbia Fashion Week: Još jedno veče vrhunske mode i dobre zabave

Serbia Fashion Week: Još jedno veče vrhunske mode i dobre zabave

Serbia Fashion Week  (3)

Da su Novosađani obožavaoci mode i te kako pokazuje pretposlednje veče ovog spektakla. Od 18 časova ređale su se revije jedna za drugom.

Od mladih dizajnera poput Daniela Katone, Nine Karlavaris koja je jedina na nedelji mode u Novom Sadu predstavila kolekciju kupaćih kostima i pratećih aksesoara za plažu, Metro obuće, sinoć smo mogli pogledati i revije prošlogodišnjih izlagača.

Serbia Fashion Week  (1)

Vesna Milošević svojim nakitom još jednom je fascinirala publiku u Masteru, pa je posle revije sa nama podelila tu radost:

Jako sam srećna i duboko zahvalna celoj organizaciji Serbia Fashion Weeka, Svetlani Horvat i svima koji organizuju nacionalnu nedelju mode te su mi omogućili da odem u Rusiju i predstavim svoju kolekciju koja je odlično prošla i, verujte, jedva sam uspela da spremim komade za reviju, jer je u Rusiji sve prodato. Komade i dalje pojedinačno ručno radim sama.

Serbia Fashion Week  (2)

Nakon Vesnine ukazala nam se prilika da pogledamo reviju mode sa ulica Berlina, Isabel De Hellerin, a potom i brenda “JSP”. Čarobno veče zatvorio je ne manje magični Boško Jakovljević čija je revija bila jako zapažena, zbog spektakla koji je bivši maneken napravio na pisti.

Serbia Fashion Week  (5)

Naime, u njegovom modelu pevačica Nevena Božović je izvodeći Boškovu omiljenu pesmu prošetala pistom i time zatvorila još jedno modno veče.

Jako mi je drago što je sve proteklo u najboljem redu, drago mi je što vam se dopala moja revija. S ljubavlju sam radio svaki komad koji se večeras našao na pisti i to se zaista donekle moglo videti. Ja sam nekako već prepoznatljiv, boje, kolorit, već sve dobro znano publici. Nevena je otpevala pesmu koju mnogo volim i time zaista ulepšala veče, kako meni tako je i vama nadam se – rekao nam je vidno umoran Jakovljević.

Večeras nas očekuje zatvranje Fashion Weeka i revija Mladena Milivojevića Barona.

Autor: Ivana Knežević
Foto: Serbia Fashion Week