Početna NStyle SFW i ove godine organizuje akciju “Serbia Street Style”

SFW i ove godine organizuje akciju “Serbia Street Style”

0

Serbia Street Style (2)

Internacionalni festival dizajna i mode “Serbia Fashion Week”, uz učešće poznatih svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika, biće održan od 06. do 11. aprila 2016. godine.

Tokom šestog izdanja Serbia Fashion Weeka, očekuje se više od 30.000 posetilaca, dizajnera iz Srbije, regiona i sveta, dolazak novinara iz najprestižnijih medija kao što su Vogue, Harper’s Bazar, državna televizija Francuske, TV 5 Monde i mnogi drugi. Nakon uspešog predstavljanja Serbia Fashion Weeka na Njujorškoj nedelji mode, modni spektaktl seli se u Novi Sad i polako uvodi ljubitelje mode u ono što ih čekje u aprilu.

Sada već popularna akcija SERBIA STREET STYLE, dobila je novi naziv – SERBIA STREET STYLE: BALKAN EDITION! Nakon pristizanja prijava fotografa iz više od 15 gradova i 5 zemalja, Street style se proširio i pored Srbije dobio fotografe iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Na ulicama Novog Sada, Beograda, Sombora, Apatina, Rume, Podgorice, Skoplja, Ugljenik i Kosovske Mitrovice organizovan je STREET STYLE. Svi oni koji vole modu i žive u navedenim gradovima, imaće priliku da se fotografišu u svom gradu i učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja koji traje od 03. do 10. marta. Street style svake godine postaje sve veći i veći.

Najbolji modni stil i celokupni utisak o street styleru biće određen pomoću broja share-ova na Facebook-u na zvaničnoj stranici SFW. Serbia Fashion Week pored street stylera nagrađuje i fotografe. Tri najbolja fotografa po proceni stručnog žirija biće nagrađena izložbom u sklopu Show room-a, a najbolje plasirani fotograf dobiće i SPA vikend za dvoje. Ako i vi želite da učestvujete u ovoj akciji, od 03. do 10. marta nabacite osmeh na lice i svoje omiljene krpice. Fotografije će biti objavljene 11. marta, na Facebook stranici Serbia Fashion Weeka, a najveći broj šerova, za koje imate vremena do 13. marta, odlučiće ko su dobitnici vrednih nagrada.

Jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji ima za cilj da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji, potencirajući povezivanje domaće modne scene (industrije) sa prepoznatljivim tržištima u Evropi i vodećim centrima mode u svetu. Serbia Fashion Week se održava dva puta godišnje, u trajanju od sedam dana, a ova manifestacija postavila je Novi Sad i Srbiju na mapu svetskih kulturnih centara. Glavni deo manifestacije, modne revije, biće održane u Master centru Novosadskog sajma, gde ćemo uživati u kreacijama istaknutih inostranih i domaćih dizajnera.
Pratite nas na www.serbiafashionweek.com ili www.facebook.com/serbiafashionweek. i priključite se brojnim aktivnostima koji najavljuju ovaj događaj.

Autor: Nshronika.rs