Početna NStyle TC Sad Novi Bazaar spektakularnom revijom proslavio 10. rođendan

TC Sad Novi Bazaar spektakularnom revijom proslavio 10. rođendan

0

Trendy

Trendovanje

TC Bazaar proslavio je svoj 10. rođendan i kao kruna slavlja desila se modna revija na kojoj su poredstavljeni trendovi koji će obeležiti proleće i sunčane dane koji dolaze. U nekim stajlinzima stilista Srđan Šveljo pokazao je šta možete zadržati od zimske garderobe i jendostavno preneti u proleće, a kroz neke vidimo tipičan prolećni i lepršavi stil i trend!

army

Army

Kada su momci u pitanju “army style” sa vojničkim pantalonama, kratkim jaknama i “military” dezenima i ove sezone imaju posebno mesto u modi!

Biznis

Biznis Look

Elegantno, klasično, lepo i sofisticirano za dame od biznisa i stila. Uvek poželjne boje, neki lep dezen i naravno krupan nakit, kao i obuća koja sve to prati.

casual

Casual

Lepota jednostavnosti u muškoj modi i ove sezone ima svoje mesto, po neki detalj poput šala je dopušten i naravno igranje bojama jeseni koje će proleću dati potpuno novi šmek.

Chic

Italy Chic

Inspiracija neka vam budu Milano, Rim, Firenca i sve ono što podseća na pravu italijansku modu. Pomalo ludo, a opet ženstveno i sexy.

Sportski

Sportski

Momci u sportskom stilu nisu nužno u trenerkama, već nose jednostavne udobne pantalone, košulje i neke usko krojene blejzere. Udobnost i trend zajedno!

sporty

Sporty

Kod devojaka to je opet džins na sve načine, i neke vrlo udobne pantalone uz lepršave majice, košulje i jakne koje vam daju osećaj udobnosti i prijatnosti. Sve boje i svi dezeni su dopušteni!

Street Chic

Street Chic

Budite inspirisani ulicama Londona i dajte svojoj mašti slobodu. Kombinujete “T-shirts” sa suknjama, mantilima, igrajte se bojama i ne zaboravite na velike torbe kao detalj koji je “must have”!

Trendy

Trendy

Sve ono što vas čini atraktivnijom i modernijom, sve ono što čini da dodirujete oblake dok hodate to je trendy, lepo i moderno.

Urbano

Urbano

Malo drugačiji neobičniji style, upotpunjen neobičnim torbicama, mnoštvom detalja, dezena ovog proleća je vodeći trend!

bazar_060216_725

Budite slobodni i spremite osmeh za sunce, modu i gradsku šetnju!

Autor: Srđan Šveljo
Foto: Promo