Početna Party Time Alice Merton, zvezda “Exita 2018” ima novi singl!

Alice Merton, zvezda “Exita 2018” ima novi singl!

0

Jedna od najvećih nada savremene muzike i naravno, dokaz da muzika može biti dobra kao i pre 2013. koja je bila neka vrsta “negativne prekretnice” u savremeno doba, jeste Alice Merton, a mi je upravo imamo na ovogodišnjem “Exitu”!

Da stvari mogu biti iste kao najezde elektronskih producenata i dvojca Max Martin – Dr Luke, Alice nam pokazuje i trećim furioznim singlom “Lash Out”, gde govori o svojim unutrašnjim kontradikcijama i vatri koju nosi.

– Biti čovek danas i umetnik znači da uvek morate da se suprostavljate ljudima koji zahtevaju da se ponašate u skladu sa njihovim pravilima. Kao većina, i ja želim da živim po sopstvenim pravilima. Ideja, ili ako vam se tako više dopada, potreba, da napišem “Lash Out” se rodila iz osećanja koja su se nagomilala u meni – kaže mlada pevačica koja će ovog leta biti jedna od zvezda na ovogodišnjem “Exitu”.

Kanađanka koja je odrasla u Nemačkoj i Engleskoj, za svoje 24 godine, selila se čak 12 puta u 11 različitih gradova da bi upravo sa autentičnom pričom o nomadskom iskustvu osvojila svet i život promenila gotovo preko noći.

Neverovatno je da su je gotovo svi vodeći svetski festivali ove godine pozvali da nastupi, a od njenog prvog albuma se očekuje da sruši sve rekorde prodaje prvenca, baš kao što je to prošle godine uradio Rag’n’Bone Man, a čiji je današnji status cementiran u svetske hedlajnere.

Pesmu poslušajte na:

Izvor i foto: EXIT