Početna Party Time Atomci razdrmali posetioce Novosadskog Oktoberfesta

Atomci razdrmali posetioce Novosadskog Oktoberfesta

0

Otvaranjem drvenog pivskog bureta, na sada već tradicionalan način, otvoren je i četvrti “Novosadski Oktoberfest” 18. oktobra u Master hali Novosadskog sajma.

Ovogodišnjoj ceremoniji otvaranja pivskog bureta prisustvovali su: Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada; Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam APV; Martin Knap, direktor Nemačko-srpske privredne komore; Slobodan Cvetković, direktor Novosadskog sajma i Robert Čoban, predsenik Color Press Grupe.

“Novosadski Oktoberfest” je i ove, kao i prethodne tri godine, napunio Master halu Novosadskog sajma i svake godine okupio preko 15.000 posetilaca, popilo se preko 35.000 litara piva najpoznatijih pivara i stotina zanatskih, pojelo preko 5.800 kobasica, a ceo događaj je prošao bez ijedne intervencije policije i hitne pomoći.

Festival je organizovan uz podršku Grada Novog Sada, Nemačko-srpske privredne komore, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i Turističke organizacije Novog Sada.

Prve večeri festivala žurka je počela uz energičan nastup Prljavog inspektora Blaže i Kljunova, a nakon toga publika je uživala u koncertu Atomskog skloništa, a potom u nastavku večeri, kao i drugog dana festivala u brojnim nastupima još nekih od najpopularnijih imena regiona.

Kako je izgledao nastup Atomskog skloništa pogledajte u video snimku u nastavku: