Početna Party Time Buč Kesidi sa gostima u Novom Sadu

Buč Kesidi sa gostima u Novom Sadu

0

Trenutno jedan od najpopularnijih mladih bendova na domaćoj sceni “Buč Kesidi” dolazi u Novi Sad gde će nastupiti 30. novembra u MKC “Petefi Šandor”, s početkom u 21 čas.

Buč Kesidi je levoruki indi rokenrol elektro disko duo iz Pančeva koji u naš grad dolazi u sklopu promocije svog novog albuma koji 21. novembra objavljuje izdavačka kuća “Kontra”.

Iza sebe ima debi album “Posesivno-ospulsivni hospul” koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?”, “Kafe aparat”, i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima, među kojima su i Main Stage EXIT festivala, Arsenal Fest i Beer Fest.

Krajem prošle godine izbacili su radijski hit “Nema ljubavi u klubu”, prvi singl sa nadolazećeg drugog albuma, koji obeležava prelazak benda na moderniji i više elektronski zvuk. Singl je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka…).

Naredni singlovi koji su izašli, “Đuskanje ne pomaže” i “TIHO”, dobijaju još bolje kritike i potvrđuju težnju benda ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu.

Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 07. oktobra po ceni od 500 din. putem Gigstix prodajne mreže i u CD šopu Mungos.
Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cena će iznositi 700 din.

Autor: NsHronika
Foto: Promo