Početna Party Time DRUŠTVO, KO VOZI KUĆI? HEINEKEN poklanja ulaznicu i besplatan prevoz na NOVOSADSKI...

DRUŠTVO, KO VOZI KUĆI? HEINEKEN poklanja ulaznicu i besplatan prevoz na NOVOSADSKI OKTOBERFEST!

0

Za sve ljubitelje piva koji žele da posete Oktoberfest u Novom Sadu, u petak, 18. oktobra, kompanija HEINEKEN Srbija je, u okviru kampanje „Društvo, ko vozi kući?“, obezbedila besplatan prevoz iz Beograda, kao i povratak iz Novog Sada. Osim toga, svaki ljubitelj piva koji bude koristio besplatan prevoz, dobiće i festivalsku ulaznicu za to veče.

Da bi bez brige o prevozu mogli odgovorno da uživaju u dobrom pivu s prijateljima, svi zainteresovani mogu da obezbede besplatnu vožnju iz Beograda do Novog Sada i povratak kući, putem mejla prevozbesplatan@gmail.com, do petka, 18. oktobra, do 10h. U mejlu je potrebno navesti svoje podatke, imena putnika s kojima idete na Oktobarfest. Budite brzi, jer broj mesta je ograničen!

Polazak iz Beograda planiran je u 18h, ispred Štark Arene u Bulevaru Zorana Đinđića (prekoputa velike lopte), a povratak iz Novog Sada u subotu u 2h, ispred novosadskog Kongresnog centra Master. Prijavljivanje je u toku!

Besplatan prevoz organizovan je u sklopu kampanje “Društvo ko vozi kući”, koju HEINEKEN Srbija sprovodi već sedmu godinu, promovišući odgovornu konzumaciju sa ciljem podizanje svesti građana o ličnoj odgovornosti i ponašanju u saobraćaju.