Početna Party Time FULIRANJE NA MORU: Delimo 5 paketa ulaznica za dve osobe za muzički...

FULIRANJE NA MORU: Delimo 5 paketa ulaznica za dve osobe za muzički i gastro festival u Tisnu

Najbolji zagrebački događaj “Fuliranje”, o kojem je pisao i CNN, seli se na morsku obalu u The Garden Resort-u u Tisnu, gde će se održati od 1. do 4. avgusta 2019. godine.

Fuliranje na moru veoma dobro zna da je vreme izležavanja satima na plaži uz prženje do besvesti davna prošlost i da sve više ljudi voli aktivan odmor i potpuni doživljaj, a mi ovom prilikom želimo da nagradimo 5 najbržih čitalaca paketom ulaznica za dve osobe za svaki dan ponaosob, koji se jave na mejl naše redakcije na: nshronikars@gmail.com

Za prvi dan festivala, 1. avgust, delimo dva paketa ulaznica za dve osobe, dok za naredne dane, 2., 3. i 4. avgust, delimo po jedan paket ulaznica za dve osobe.

Naslov mejla: FULIRANJE NA MORU.
U mejlu je neophodno da ostavite svoje podatke: Ime i prezime, kao i kontakt telefon i mejl adresu, kako bismo mogli da vas obavestimo o dobitku i načinu preuzimanja ulaznica.

Od 1. do 4. avgusta za dobre vibracije biće zaduženo 12 bendova i muzičara, među kojima će se naći: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek & Ekipa, Goran Bare & Majke, Damir Urban & 4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma & Shaka Zulu i Ljetno Kino, a na repertoaru će biti čak tri koncerta dnevno, uz nastupe DJ-jeva. Plesaće se na plaži, ali i u moru i to po ceo dan.

Ali to nije sve, The Garden Resortom će se četiri dana širiti neodoljivi mirisi. Konobe Boba i Opat prvi su gastro headlineri nedavno predstavljeni u Zagrebu, a čiji će specijaliteti, poput arancina od morskog psa i brudeta s palentom ponuditi i na Fuliranju na moru. Uz lokalne meštre od kužine, glavni kuvar Gardena, Marko Palfi, osmislio je i novu zonu s veganskim specijalitetima, roštiljem, gurmanskim burgerima, smutijima, supama i azijskim zalogajima, kao i craft beer bar. Na lokaciji će biti dostupne i biorazgradive čaše i pribor kako bi se očuvala festivalska lokacija.

The Garden Resort uticajni časopis “The Guardian” proglasio je jednom od 10 najboljih evropskih festivalskih lokacija, a festivalski posetioci dolaze iz svih delova sveta, poput Australije, Novog Zelanda, Rusije, Islanda i iz cele Evrope.

Ulaznice za Fuliranje na moru, jednodnevne i festivalske za sva četiri dana mogu se nabaviti na www.ticketshop.hr, a od utorka, 9. jula, do četvrtka, 11. jula, u ponudi je poseban paket ulaznica 3+1 za Ekipu. Smeštaj u Resortu moguće je rezervirati na web stranici: booking.thegarden.hr.

Osobe s invaliditetom koje ne mogu samostalno da se kreću, uz prethodnu registraciju i uz pratnju imaju besplatan ulaz na Festival, a kako bi u zabavi uživale i porodice sa decom, mališani do 12 godina u pratnji roditelja ulaze besplatno.

Detaljniji program možete pogledati OVDE

Autor: NaDlanu
Foto: Filip Bašić