Početna Party Time Gogol Bordello, Belle and Sebastian & Nick Manson’s Saucerful of Secrets potvrdili...

Gogol Bordello, Belle and Sebastian & Nick Manson’s Saucerful of Secrets potvrdili dolazak na INmusic #15, u junu 2021!

0

INmusic #15 je odgođen za godinu dana, ali lajnap će, po svemu sudeći, biti isti ili skoro isti… a nadamo se i jači!

Još je originalno zamišljenih i bukiranih izvođača potvrdilo svoje učešće. Belle and Sebastian, koji su ime benda odabrali po televizijskoj adaptaciji istoimene francuske novele o šestogodišnjem dečaku i njegovom psu, jedan su od najvažnijih indi-pop sastava i svojevrsni rodonačelnici žanra koju publika strastveno podržava od samih početaka – čak do mere da su 2005. godine i službeno od strane publike izabrani za „najbolji škotski bend“ u oštroj konkurenciji Franz Ferdinand, The Jesus and Mary Chain ili Simple Minds, da samo podsetimo koji sve velikani potiču sa tog područja. A prvi put u regiji ćemo Belle and Sebastian ipak moći videti na Jarunu sledećeg leta!

Takođe, pored već potvrđenih legendi The Killers, svoje učešće na odgođenom Inmusicu #15 su potvrdili i gypsy punk legende Gogol Bordello! Eugene, harizmatični Kijevljanin koji se proslavio u glumačkim bravurama u Madoninom “Prljavština i mudrost” i “Everything is Illuminated” Lieva Schreibera, dovodi nam svoj bend kao pravi “wonderlust king” 2021!

Takođe, i legendarni Nick Mason, osnivač, autor, bubnjar i najdugovečniji član velikih Pink Floyda sa supergrupom Nick Manson’s Saucerful of Secrets, koji na najprestižnije svetske pozornice vraća revolucionarni zvuk ranih albuma Pink Floyda, benda koji je promenio tok muzičke istorije – potvrdio svoje učešće na odgođenom izdanju INmusic festivala #15 u junu 2021. godine!

Autor: Žikica Milošević
Foto: INmusic Promo