Početna Party Time Green Love festival: Fernanda Martins na Novosadskom sajmu

Green Love festival: Fernanda Martins na Novosadskom sajmu

0

Za samo tri dana, ljubitelji elektronske muzike imaće ponovo priliku da udahnu zelenu magiju jer će septembarsko izdanje Green Love festivala biti upriličeno 2. septembra u Hali 2 Novosadskog sajma.

Izvanredni setovi zanosne crnke iz Brazila, Fernande Martins publiku će naterati na ples do ranih jutarnjih časova, a uz nju če nastupiti i mlada, talentovana Katalina, ali i Assari koja će začiniti atmosferu.

Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivalaFejsbuk i Instagram nalogu festivala.

Žurka se nastavlja 23. septembra

Drugi deo sepmtembarskog Green Love festivala zakazan je za 23. septembar. U jesenju sezonu, Hala 2 ulazi sa premijernim nastupom super traženog Airod koji donosi svu svoju tehno moć na magični podijum. Uz njega, nastupiće i naš poznati di-džej Lag kao i Synsane.

Ulaznice možete potražiti na svim Gigs tix prodajnim mestima.

Hala 2 koja je do pre samo nešto više od godinu dana bila prepoznatljiva samo po elektronskim žurkama, sada dovodi neke od najvećih imena sa muzičke scene na Balkanu; Leb i Sol, Atomsko Sklonište, Edo Maajka, Letu Štuke… i brojni drugi, među kojima će za kratko vremena biti dopisano i Hladno pivo, kao jedno od najznačajnijih izvođača sa prostora bivše Jugoslavije.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Green Love festival