Početna Party Time Hladno pivo otvara oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma

Hladno pivo otvara oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma

0

Prvi koncert koji će otvoriti oktobar u Hali 2, jeste popularni sastav Hladno pivo koji će, zbog velikog interesovanja, nastupiti u dva termina – 7. i 8. oktobra. Obeležavajući tri i po decenije rada, Kekin i ekipa održaće koncert u Novom Sadu u okviru ovogodišnje turneje „35 za 35”.

„Ono što možemo da očekujemo je energičan, iskren i veliki spektakl koji će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvažnijih koncerata Hladnog piva u našem gradu o kojem će se pričati mnogo posle samog događaja. Pesme: Jednim Osmijehom, Pitala si me, Ne Volim te, Ezoterija , Biološki Sat“, su samo neki od hitova koje ć su pokazali da rok muzika nije isključivo stvar 20. veka, nego da se definitivno tiče i današnjeg vremena u kojem živimo i da će ih publika i to veče sa uživanjem slušati i pevati”, istakao je ovaj sastav.

Nakon 35 godina aktivnog sviranja, snimanja albuma i koncertnih turneja zagrebačka grupa Hladno Pivo najavila je dugačku koncertnu pauzu, na koju ide nakon velike i izuzetno uspešne koncertne godine kojom su i obeležili jubilej svog rada. Koncert 8. oktobra je rasprodat, dok je za 7. oktobar ostalo malo ulaznica.

U znaku rejva 14. oktobra

Ljubitelji elektronske muzike, takođe će uživati 14. oktobra u Hali 2 na još jednom Green Love festivalu, na kom će nastupiti Xenia, Lea Dobričić, Sesha, Tamara Pešić, Sonja MI. Kako će oktobarsko izdanje festivala predvoditi dame, sve ljubiteljke elektronske muzike, imaju priliku da se prijave za besplatne ulaznice putem linka: www.gigstix.com/gl1410

Takođe, drugu polovinu oktobra u Hali 2, obeležiće žurka DJ Baseline kao i Mortal Kombat.

Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo