Početna Party Time “Hladno pivo” pred Koncert godine: Uvek nam je gušt svirati u Novom...

“Hladno pivo” pred Koncert godine: Uvek nam je gušt svirati u Novom Sadu

hladno_pivo

Tradicionalni “Koncert godine” koji se danas odžava na Spensu zatvoriće zagrebačko “Hladno pivo”, godinama najtraženiji sastav u regionu.

Oni će predstaviti novi album “Dani zatvorenih vrata”, a nisu želeli da organizuju solistički koncert, upravo čekajući “Koncert godine”, za koji kažu da su posebno vezani. Potrudiće se da u sat i po “sabiju” sve hitove, ali i predstave nove pesme i još jednom novosadskoj publici pruže svirku za pamćenje.

Popularni bend osnovan je davne 1988. godine, a sastav čine Mile (vokal), Zoki (gitara), Šoki (bas), Suba (bubanj), Stipe (truba) i Deda (klavijature).

Uvek nam je gušt svirati u Novom Sadu, Egzit ima neku posebnu draž zbog masovnosti, lokacije i atmosfere, ali Koncert godine je posebna priča, puno dobrih srodnih bendova na jednom mestu. Uvek dođemo dan ranije zbog tonske probe, pa onda provedemo celi dan u Novom Sadu, istražujući dobre pive i ljude. Apsolutno je to jedan od najvećih festivala u regionu, orijentisan isključivo na dobru i žešću muziku. Kada izađe novi album, dajemo akcent na nove pesme, ali sviramo i sve ostale hitove sa svih albuma, a na Koncertu godine ćemo se orijentisati na brže pesme, uglavnom. Verujemo da ćemo sledeće godine napraviti i solo koncert u Novom Sadu, za sve kojima su festivalski nastupi prekratki – otkrio je Zoki za portal 021.rs.

“Hladno pivo” nastupiće poslednji na “Koncertu godine” u velikoj sali na Spensu, oko 00.40 časova.

Izvor i foto: 021.rs