Početna Party Time Hladno pivo pred novosadskom publikom u dva termina

Hladno pivo pred novosadskom publikom u dva termina

0

Zagrebačka grupa Hladno pivo će u okviru svoje oproštajne turneje održati koncert 8. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Budući da je, među Novosađanima i Novosađankama, odmah zavladalo veliko interesovanje, koncert je rasprodat te je ova grupa odlučila da svojim vernim fanovima podari još jedan.

Potpuno drugačiji koncert, sa različitim repertoarom od subotnjeg, biće održan u petak, 7. oktobra, pa će tako verni obožavatelji u dva dana moći da uživaju u dva svojevrsna spektakla.

Koncerti koje su najavili u septembru i oktobru biće poslednja prilika da ih publika vidi za duži vremenski period. U narednim godinama, Mile Kekin će se posvetiti solo karijeri, dok će ostatak benda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekat.

Ono što je za publiku najbitnije, kako su organizatori i sami najavili, to je da će u Novom Sadu u Hali 2 Novosadskog sajma imati priliku da se oproste na duži vremenski period sa svojim omiljenom bendom, baš onako kako su i zaslužili nakon 35 godina međusobne razmene energije.

Prema rečima organizatora koncerta, prisutna publika će biti svedok velikog zvučnog, vizuelnog i koncertnog spektakla. Hladno pivo, na čelu sa svojim frontmenom Miletom Kekinom, i nakon tri decenije od izlaska prvog albuma ostaju prepoznatljivi, upečatljivi, ali i dragi publici zbog beskompromisnosti i iskrenih i upečatljivih stihova u kojima nema mesta kalkulaciji. Takođe, ono što je karakteristično za ovaj bend jeste zadržavanje stare publike i njihovo zajedničko sazrevanje, ali i pridobijanje novih poštovalaca rokenrol muzike koji danas, u 21. veku, odrastaju uz muziku i tekstove Hladog piva.

Svi zainteresovani mogu pronaći ulaznice na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i preko onlajn servisa.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo