Početna Party Time Još dva dana do Green Love festivala: Nezaboravna žurka uz DJ Oxia...

Još dva dana do Green Love festivala: Nezaboravna žurka uz DJ Oxia na Spensu

Za samo dva dana na Spensu očekuje nas još jedna nezaboravna Green Love žurka uz hitove koje donosi DJ Oxia!

Najuspešnije izdanje Green Love festivala pod zvezdama tokom kog su nastupile Rebekah, Lea Dobričić, Teodora Van Context, Sesha i Tamara b2b Andjela, obeležilo je više od 2.000 rejvera koji su ispratili letnju sezonu.

Green Love 12. oktobra otvara jesenju sezonu i to uz DJ-eve koje su fanovi tražili! Za dva dana na SPENS stižu čuveni DJ Oxia, Petar Dundov live i Concrete DJz!

Jedan od najtraženijih DJ-eva današnjice, Oxia vraća se u Srbiju među brojne fanove. Ovaj francuski producent bavi se muzikom još od svoje 15. godine, a tokom svoje dvadesetogodišnje karijere stekao je ogromnu popularnost, naklonost svojih kolega i saradnju sa nekim od najvećih svetskih DJ imena kao što su Agoria i Miss Kittin.

“Harmonie”, “Whole Life”, “Housewife” u saradnji sa Miss Kittin samo su neki od njegovih velikih hitova, dok su za njegovu traku, fantastični “Domino” koji je pregledalo preko 38 miliona ljudi na YouTubeu, remixe uradili legendarni Matador i Frankey & Sandrino. Veliki hitovi i njegov čuveni remiks Mobijeve pesme “Why does my heart feel so bed” i “groovy techno”, kako naziva svoju muziku, ni jednog Green
Love rejvera neće ostaviti ravnodušnim.

Za mix pultom će se naći i fantastični Petar Dundov kada će se predstaviti svojim live
nastupom, kao i Goya i party maker-i Concrete DJz.

Ograničen broj ulaznica u prodaji je po ceni od 1.190 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže putem sledećeg linka: http://gigstix.com/OXIA.

Foto: Promo