Početna Party Time Još samo četiri dana do EKV tribute koncerta u Novom Sadu

Još samo četiri dana do EKV tribute koncerta u Novom Sadu

krug6

Do koncerta koji će u novosadskom klubu “The Quarter” održati bend “Krug”, koji izvodi kompozicije kultnog benda “Ekatarina Velika”, ostalo je još svega četiri dana.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se u pretprodaji nabaviti putem GigsTix prodajne mreže, po ceni od 500 dinara, na sledećem linku:

http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/1329-krug-ekv-tribute–04112016–novi-sad-the-quarter

Na ulazu u klub “The Quarter” karta će koštati 700 dinara.

Bend Krug nastao je 2006. godine, kao fuzija članova Ekatarine Velike sa grupom ljudi koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda. U bendu su Marko Milivojević (bubnjar EKV na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra” i live albumu “Kao u snu”) i Dragiša Uskoković Ćima (basista EKV na albumima “Neko nas posmatra” i “Kao u snu”).

Osim njih, bend Krug čine i Nemanja Dašić (vokal i gitara, član benda Vampiri) i Dejan Tomović Tomke (klavijature, takođe član benda Vampiri).

Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu. Koncert u klubu “The Quarter”
biće održan u znak sećanja na ovaj kultni bend i njegove članove koji su nas prerano napustili.

“Mi koncerte, upotpunjene i video artom, doživljavamo kao našu privilegiju da sa gostima na bini, prijateljima i publikom podelimo našu fascinaciju sa svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama”, kažu članovi benda.

Autor:NsHronika